Mrt

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında öğrencilerimizle Medya Okuryazarlığı konulu projemiz #BeNetWise  e-Twinning Türkiye Özel Ödülleri Medya Okuryazarlığı kategorisinde 1'inci olmuştur. Projemiz boyunca öğrencilerimiz birçok akademisyen ile buluşmuş ve Avrupa'lı ortaklarımızla hem bu alanda kendilerini geliştirmiş hem de dil gelişimi konusunda önemli bir yol almıştır.

Ara

Proje yürütücülüğünü okulumuz Biyoloji öğretmeni Ayfer ERDOĞAN' ın yapmış olduğu 8. Tübitak 4006 Bilim Fuarı,  Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı'nın anlamlı konuşmasının    ardından ziyaretçilere açıldı. 02-03 Aralık tarihleri arasında bilim severlere açık olan fuarı, veliler, farklı okullardan öğrenciler ve öğretmenler ziyaret etme fırsatı buldular. Müzik dinletisinin oluşturduğu atmosferde, projelerin özgünlüğü ve inovatif zaman içeriğine uygunluğu, öğrencilerin sunum becerileri noktasında daha da önem kazanmıştır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümünü okulumuzun spor salonunda görkemli bir törenle kutladık. Program, okul müdürümüz Yüksel Gemici'nin açılış konuşmasının ardından günün anlam ve önemine binaen matematik öğretmenimiz Egemen Yurdakul'un konuşmasıyla devam etti. Şiir dinletisinden sonra müzik öğretmenimiz Murat Şimşek'in çalıştırdığı okul orkestramızla müzik öğretmenimiz İrem Tolonay'ın çalıştırdığı koromuz, cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına ithaf ettikleri muhteşem bir müzik ziyafeti sundular.