Ekm

Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü okulumuzda yaptığımız kutlama programının ardından  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilçe töreninde de kutladık.

Ekm

Hazırlık sınıflarımızdan sorumlu müdür yardımcımız Resul Pekdemir ve rehber öğretmenimiz Sevcan Dugan öğrencilerimizle bir araya gelerek okul kültürü üzerine konuşma yaptılar.

Ekm

Pansiyonlu Okullardan Sorumlu Daire Başkanımız Sayın Durmuş Can, İstanbul İl Mlli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Ömer Avcı ve İlçe Mlli Eğitim Müdürümüz Sayın Yafes Bakırcı okulumuzu ve pansiyonumuz ziyaret ettiler. Okulumuz ve pansiyonunuz hakkında bilgilendirmeler okul müdürümüz Yunus Emre Kakı tarafından yapıldı. Ziyaretlerinden dolayı sayın müdürlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Gezi Kulübü Rehber Öğretmenimiz Fatih Gümüşsoy öncülüğünde 11. sınıf öğrencilerimizle İstanbul Tarihi Yarımada'ya gezi düzenledik.

Ekm

Okul müdürümüz Yunus Emre KAKI öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin Mevlid Kandili'ni kutladı, lokum ve gül suyu ikramında bulundu. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz İbrahim TEPE'nin hazırladığı Mevlid Kandili programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Yafes BAKIRCI ve İlçe Müftüsü Sayın Kadir KOÇAK teşrif ettiler.

Ekm

Okul müdürümüz  Yunus Emre Kakı , okul  müdür yardımcımız  Sibel Öztürk  ve okul rehber öğretmenimiz Pelin Demirci tarafından, 12.sınıf öğrencilerimize ,YKS sürecinde çalışmaların verimliliğini ile ilgili  bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Ekm

Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü için bir araya geldiler. Resim öğretmenimiz Özlem Kendirli öncülüğünde, sokakta yaşayan patili dostlarımızın bakımı ve beslenmesi için okul genelinde bir kermes düzenlendi.

Ekm

Okulumuzdaki yenilenme süreci iç cephe boya ve tamiratından sonra giriş kat düzenleme ve dekorasyonuyla devam ediyor. Atatürk köşesi tamamen yenilendi. Girişteki diğer alan ise öğrencilerimiz ve velilerimiz için oturup kitap okuyabilecekleri bir lobi olarak değerlendirildi.

Ekm

Okulumuz BT Öğretmeni Ahmet Bıyık tarafından tüm Hazırlık Sınıfı öğrencilerimize "Ağ Yapıları" ve "Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı" eğitimi verildi.

Eyl

2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı okul müdürümüz Yunus Emre KAKI başkanlığında yapıldı.

Tem

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN OKUL VE PANSİYON KAYITLARIMIZ 22-26 AĞUSTOS SAAT 10:00-16:00 ARASI YAPILACAKTIR.

May

Tübitak 4006 Bilim Fuarları projesi kapsamında okulumuzun da 11-12 Mayıs 2022 tarihleri arasında Tübitak Bilim Fuarımızı gerçekleştirdik. Bilim fuarımızın açılışı Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes BAKIRCI tarafından gerçekleştirildi. Eğitim öğretim vizyonumuzdan bir tanesi de öğrencilerimizin bilimi kendilerine rehber edinen, düşünen, araştıran bireyler olarak yetiştirmek olan okulumuz,  öğrencilerimizin bilim insanı ciddiyetinde projeler ile bugün veliler, farklı okullardan öğrenciler ve öğretmenlere sunum yapma fırsatı buldular. Müzik dinletisinin oluşturduğu atmosferde, stantlarda görevli olan öğrenciler projelerini büyük bir başarı ile hem anlattılar hem de uygulamalı olarak projelerini nasıl gerçekleştireceklerini gösterdiler. Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes BAKIRCI her stantta ayrı ayrı zaman ayırarak, ilgili ile bütün projeler hakkında bilgi aldı.

Tübitak 4006 proje yürütücümüz Süleyman Aktaş ile birbirinden yenilikçi projelere imza atan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Ortaklarından olduğumuz "The Citizen of the Future Facing Climatic Change" ( Geleceğin Vatandaşı İklim Değişikliğiyle Karşı Karşıya) isimli Erasmus+ projesinin Türkiye haraketliliği için ev sahipliği yaptık. 6 ülke öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla 5 gün süren etkinliklerde sunumlar, atölye çalışmaları, eğitim gezileri yapıldı ve katılımcılara sertifikaları kapanış seminerinde takdim edildi.

May

Okulumuzda Ramazan ayında organize edilen yardım kampanyası kapsamında hazırlanan kolileri ihtiyaç sahibi ailelere öğrencilerimizle birlikte dağıtıldı.