PELİN DEMİRCİ - UZM.PSİKOLOJİK DANIŞMAN

Pelin Demirci,  meslek hayatına 1995 yılında özel eğitim kurumlarında  Felsefe grubu öğretmenliği ve Rehberlik birimlerinde Danışman öğretmen olarak başlamıştır. 9 yıl boyunca  eğitmenlik, üniversite tercih süreci öğrenci rehberliği alanlarında aktif olarak çalışmıştır. 2004 yılında  Millî Eğitim Bakanlığına atanarak Bingöl ilinde  rehber öğretmen olarak göreve başlamıştır. Sırasıyla Bahçeşehir Süleyman Demirel İlköğretim Okulunda ve Beylikdüzü Bizimkent İlköğretim okulunda görev yapmıştır. 2008 yılında Vali Muammer Güler Anadolu Öğretmen Lisesi´ne sınavla atanmıştır. 2018 yılında Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi´ne  dönüşen kurumda halen görev yapmaktadır.

Eğitim Bilgileri

1995   Uludağ Üniversitesi  Felsefe  Lisans- (Felsefeci)

2018   Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi Önlisans -(Çocuk Gelişimci)

2021   Yıldız Teknik Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Yüksek Lisans -(Psikolojik Danışman)