YUNUS EMRE KAKI - OKUL MÜDÜRÜ

1979 yılında Bilecik’te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bilecik’te, lise öğrenimini Çapa Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Necati Bey Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği’nden mezun oldu. İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde İşletme Yönetimi Yüksek Lisansını yaptı. Değişik ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik ve idarecilik yaptı. 2015-2018 yıllarında 75. Yıl Cumhuriyet MTAL’de, 2018-2022 yıllarında Yaşar Acar Fen Lisesi’nde Müdür Yardımcılığı yaptıktan sonra 04.07.2022 tarihinde Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi’ne Okul Müdürü olarak atandı. Müdürümüz evli ve iki çocuk babasıdır.

My Short Resume:
I was born in Bilecik in 1979. I went to primary and secondary school in Bilecik and completed secondary education at Çapa Anatolian Teacher Training High School in İstanbul. I was graduated from Balıkesir University, Necati Bey Faculty  of Education with a degree of geography teaching and master of business administration degree from Gelisim University,İstanbul.

I have been working for various high schools as teacher and manager. Lately, deputy headmaster at 75. Yıl Vocational and Technical High School in Beylikduzu,İstanbul (2015-2018), deputy headmaster at Yasar Acar Science High School Beylikduzu,İstanbul (2018-2022) and i was assigned as school principal at Vali Muammer Guler Social Sciences High School in July 4th 2022.

I am married and father of two.